Compania noastră oferă servicii personalizate în domeniul consultanţei fiscale și de afaceri. Avem experiență relevantă în analiza financiară, proceduri financiar-contabile și definirea cerințelor pentru implementarea sau actualizarea sistemelor informatice de gestiune a întreprinderii (ERP).

Expertiza noastră include impozitarea internațională și evitarea dublei impuneri, contestarea deciziilor de impunere, expertize judiciare, revizii fiscale și due diligence. Vă putem asista în legătură cu orice operațiune care presupune interacțiunea cu autoritățile fiscale, dar și în identificarea și implementarea soluțiilor posibile pentru problemele întâmpinate în relația cu acestea.

În plus, putem identifica și implementa împreună soluții de optimizare a costurilor fiscale, atât în domeniul impozitelor directe, cât și a celor indirecte (TVA, accize, taxe vamale) în concordanță cu strategia de piață a afacerii fiecărui client, ținând cont și de limitele impuse de legislația în vigoare.

Atunci când este nevoie, vă putem asista, cu ajutorul partenerilor noștri din țară și străinătate, în rezolvarea unor probleme diverse cu care se confruntă orice afacere din România (întocmirea dosarului prețurilor de transfer, impozitarea în alte state, legislația muncii, servicii de contabilitate și expertiză contabilă, audit).